Az Electrolux SensePro® ételérzékelő kalibrálása

Utoljára frissítve 2024. 07. 12. 7:10

A SensePro ételérzékelő kalibrálása az Electrolux indukciós főzőlapon

Az Electrolux SensePro® főzőlap maghőmérővel rendelkezik, amely méri és állandó szinten tartja az étel hőmérsékletét. Mielőtt első alkalommal használná a maghőmérőt, kalibrálnia kell, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelelő hőmérsékletet mér.
 

Kövesse az alábbi lépéseket a SensePro® maghőmérő kalibrálásához:

1. Helyezze az ételérzékelőt egy 180 mm átmérőjű edény peremére.

2. Töltse fel az edényt 1-1,5 liter hideg vízzel (legalább az ételérzékelő minimum szintjelzéséig), és helyezze a bal első főzőzónára.

3. Válassza a Beállítások > Maghőmérő > Kalibrálás lehetőséget a kijelzőn, és kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.

4. Nyomja meg a Start gombot. A kalibrálás befejezése után egy felugró ablak jelenik meg a képernyőn.
 

Jó tudni!

  • Ne tegyen sót a vízbe, mert ez befolyásolhatja a kalibrálás folyamatát.
  • Ismételje meg a kalibrálást, ha a főzőlapot egy másik, magasabb helyre rakja át, vagy ha az érzékelőt újra cseréli.


 
Az adott modellel kapcsolatos további információkért tekintse meg a készülék felhasználói kézikönyvét.
 
Ha már megtanulta, hogyan kell a SensePro® maghőmérőt kalibrálni, tudjon meg többet a SensePro® indukciós főzőlap használatáról.


Alkatrészek és tartozékok
Alkatrészek és tartozékok

A webáruházban eredeti alkatrészeket és tartozékokat vásárolhat készülékéhez, melyeket házhoz is szállítunk Önnek.