Az Electrolux SensePro® főzőlap maghőmérővel rendelkezik, amely méri és állandó szinten tartja az étel hőmérsékletét. Mielőtt első alkalommal használná a maghőmérőt, kalibrálnia kell, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelelő hőmérsékletet mér.
Kövesse az alábbi lépéseket a SensePro® maghőmérő kalibrálásához:
1. Helyezze az ételérzékelőt egy 180 mm átmérőjű edény peremére.
2. Töltse fel az edényt 1-1,5 liter hideg vízzel (legalább az ételérzékelő minimum szintjelzéséig), és helyezze a bal első főzőzónára.
3. Válassza a Beállítások > Maghőmérő > Kalibrálás lehetőséget a kijelzőn, és kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.
4. Nyomja meg a Start gombot. A kalibrálás befejezése után egy felugró ablak jelenik meg a képernyőn.
Jó tudni!
- Ne tegyen sót a vízbe, mert ez befolyásolhatja a kalibrálás folyamatát.
- Ismételje meg a kalibrálást, ha a főzőlapot egy másik, magasabb helyre rakja át, vagy ha az érzékelőt újra cseréli.
Az adott modellel kapcsolatos további információkért tekintse meg a készülék felhasználói kézikönyvét.
Ha már megtanulta, hogyan kell a SensePro® maghőmérőt kalibrálni, tudjon meg többet a SensePro® indukciós főzőlap használatáról.