Probléma
- Hogyan válasszuk ki a megfelelő tisztítási módszert?
- Mi a különbség az Electrolux sütők tisztítási módjaiban?
Alkalmazható
- Beépíthető sütők
Megoldás
Katalitikus tisztítás
Amikor a sütőtér katalitikus réteggel van bevonva, a katalitikus felület "megeszi" a rárakódott szennyeződéseket. 250 °C felett a speciális réteg oxidálja az ételből kifröccsenő zsírt és ételdarabokat, így egyszerűbb tisztán tartani a sütőteret.
Pirolitikus tisztítás
Amikor elindítja a pirolitikus tisztító programot, a sütőtér felmelegszik 500 °C-ra, és hamuvá éget minden szennyeződést a sütőtérben. A sütő alján összegyűlt hamut elég egy nedves kendővel kitörölnie. A pirolitikus tisztítás előnye, hogy szinte mindenhová eljut a forró levegő, így a sütő minden részét megtisztítja.
AquaClean tisztítás
A sütő tisztításának nem kell nehéz feladatnak lennie. Az AquaClean technológia a víz elpárologtatásával távolítja el a sütőben lerakódott makacs zsír- és ételmaradványokat. Az AquaClean gőzt használ a lerakódott makacs zsír- és ételmaradványok eltávolítására. Egyszerűen öntsön vizet a sütő aljába, és futtasson le egy sütőprogramot (nem egy tisztítást), hogy a gőz fellazítsa a szennyeződést. Miután lehűlt a sütő, könnyebben megtisztíthatja a sütőteret.