Fedezze fel a gőz csodálatos világát
Süssön gőzben!
A gőzprogramon készült ételek egészségesebbek és finomabbak lesznek.
Gőzsütőink rendelkeznek mindazon programokkal és funkciókkal, amelyeket egy hagyományos sütőben is megtalál. De ráadásként, még a gőzsütés előnyeit is élvezheti. Csak töltse fel a víztartályt, és indítsa el a megfelelő gőzprogramot.
-
Fedezze fel a sütőjében rejlő lehetőségeket!
Legyenek még finomabbak a hétköznapok! Mutatunk Önnek néhány tippet és trükköt, melyek segítségével minden eddiginél finomabb fogásokat készíthet gőzsütőjében.
-
Ismerkedés a gőzsütéssel: első lépések
Nem kell profi szakácsnak lenni a gőzsütéshez. Egy gőzsütőben bárki képes ropogós bőrű, szaftos állagú húsokat és élénk színű, roppanós zöldségeket készíteni. Vagy éppen tökéletes rizst, lencsét, bulgurt és kuszkuszt.
-
Fenntartható és ízletes
Segítünk az élelmiszer-pazarlás csökkentésében, az alapanyagok minőségének megőrzésében. Megmutatjuk, hogy egy kis tudatossággal hogyan lehet zöldebb a konyhája, miközben élmény lesz a sütés és főzés minden pillanata.
-
A tökéletes ízek titka: szuvidolás
Fedezze fel a szuvidolást. A Sousvide (ejtsd: szu-vid), azt jelenti, hogy „vákuum alatt sütés”. Ez egy francia ételkészítési technika, mely során az alapanyagokat vákuumtasakba rakják, légmentesen lezárják, majd meleg vízfürdőben párolják.
-
A legjobb dolog, ami a kenyér tésztájával történhet
A kenyerek és a péksüteményeksokkal finomabbak lesznek, ha egy kis gőz is éri őket, miközben sülnek. A gőz finoman átjárja és megemeli a sütőtérben a tésztát, ezért azok belül omlósak lesznek, kívül pedig finom, ropogós kérget kapnak.
-
Főzzön séf segéddel
Készítsen minden alkalommal finom fogásokat az Electrolux alkalmazás segítségével. Az AssistedCooking funkcióra koppintva válassza ki, hogy mit szeretne főzni. Az alkalmazás megmutatja Önnek, hogy melyik programon és mennyi ideig kell sütni az ételt.
Miért jó a gőzsütés?
Könnyedén készíthet csodálatos fogásokat gőzprogramon. A gőzsütés során az ételek megőrzik élénk színüket, gazdag ízüket, értékes vitaminjaikat és ásványai anyagaikat, valamint finom textúrájukat. Az ízek sokkal intenzívebbek, a színek élénkebbek lesznek. A forró levegő gyorsabban és egyenletesebben járja át az ételeket, ezért hamarabb megsülnek. A gőz és a forró levegő együtt csodálatosan zamatosra, szaftosra süti az ételeket belül, miközben kívül aranybarna kérget kapnak.
A gőzsütők funkcióinak áttekintése
Főzzön pazarlás nélkül
Segítünk az élelmiszer-pazarlás csökkentésében, az alapanyagok minőségének megőrzésében. Megmutatjuk, hogy intuitív és energiatakarékos háztartási gépeinkkel, valamint egy kis tudatossággal hogyan lehet zöldebb a konyhája, miközben élmény lesz a sütés és főzés minden pillanata.
A gőzsütő tisztítása és karbantartása
Vigyázzon sütőjére. Ha rendszeresen tisztítja és karban tartja éveken át megbízható társa lesz a konyhában.