.

.

                                   Zöld turmix

Hozzávalók

2 db kiwi

1 db avokádó

1 fürt magnélküli szőlő

1 marék bébispenót

1 marék madársaláta

1 db banán

1 kisebb kígyóuborka

2 dl natúrjoghurt

1 marék kesudió

2 ek. méz

Elkészítés

A kesudiót 1-2 órára áztassuk be annyi vízbe, amennyi ellepi. Tegyük a turmixgépbe a joghurtot, a spenót és madársaláta leveleket. Adjuk hozzá a szőlőt és az összevágott kiwit, avokádót, banánt és kígyóuborkát. Szórjuk rá a kesudiót, és turmixoljuk az egészet krémes állagúra. Ha túl sűrű, hígítsuk fel a kesudiós vízzel.

Öntsük poharakba, és máris fogyaszthatjuk.

MEGNÉZEM A MASTERPIECE TURMIXGÉPET

 

Tipp: Ha édesebben szeretjük, tegyünk bele 2 evőkanál mézet. Ha még hígabb állagot szeretnénk kapni, turmixolás előtt adjunk hozzá egy marék jeget.