.
Zöld turmix
Hozzávalók
2 db kiwi
1 db avokádó
1 fürt magnélküli szőlő
1 marék bébispenót
1 marék madársaláta
1 db banán
1 kisebb kígyóuborka
2 dl natúrjoghurt
1 marék kesudió
2 ek. méz
Elkészítés
A kesudiót 1-2 órára áztassuk be annyi vízbe, amennyi ellepi. Tegyük a turmixgépbe a joghurtot, a spenót és madársaláta leveleket. Adjuk hozzá a szőlőt és az összevágott kiwit, avokádót, banánt és kígyóuborkát. Szórjuk rá a kesudiót, és turmixoljuk az egészet krémes állagúra. Ha túl sűrű, hígítsuk fel a kesudiós vízzel.
Öntsük poharakba, és máris fogyaszthatjuk.
MEGNÉZEM A MASTERPIECE TURMIXGÉPET
Tipp: Ha édesebben szeretjük, tegyünk bele 2 evőkanál mézet. Ha még hígabb állagot szeretnénk kapni, turmixolás előtt adjunk hozzá egy marék jeget.