Buci elkészítése:
A liszteket összekeverjük, a közepébe kis fészket alakítunk ki. Beletesszük a cukrot, rámorzsoljuk az élesztőt, és ráöntjük a meglangyosított tejet. 15 perc alatt hagyjuk felfutni az élesztőt. Hozzáadjuk a vizet, a felolvasztott vajat, a tojást és a sót. Jól kidagasztjuk a tésztát. 1 órán át meleg helyen kelesztjük.
Elkészítjük a pekándiós csirkét: 180 C-fokra előmelegítjük a sütőt.A csirkemell filéket kihajtjuk, folpack-kal a klopfolás idejére bevonjuk, kiklopfoljuk, majd kör alakokat vágunk ki belőle egy szaggató segítségével. A húskorongokat sózzuk, borsozzuk, majd rozslisztbe, tojásba, végül pedig összetört pekándióba panírozzuk. Egy sütőpapírral kibélelt tepsire tesszük a húskorongokat, megkenjük a tetejüket egy kevés olvasztott vajjal, és készre sütjük (oldalanként 13-13 percig).
MEGNÉZEM A BEÉPÍTHETŐ SÜTŐKET
A megkelt tésztát lisztezett munkafelületen átgyúrjuk. 50 g-os zsömléket formázunk belőle, és sütőpapíros tepsire rakosgatjuk (nem túl szorosan, mert megnőnek). Megkenjük elkevert tojássárgájával, és megszórjuk szezámmaggal. Végül 180 fokra előmelegített sütőben 20 perc alatt megsütjük.
Végül elkészítjük a coleslaw-t!
A lereszelt káposztát és sárgarépát összekeverjük a majonézzel. Sóval, borssal, almaecettel, eritrittel és tejszínnel ízesítjük.
Végül összeállítjuk a hamburgert, amibe cheddar sajtot, csirkehúst, szívsalátát, paradicsomot és coleslow salátát teszünk.