Narancsos torta
Narancsos torta
Hozzávalók
200 g xillit
200 g kókuszolaj
400 g mandulaliszt
40 g tönkölyliszt
4 db egész tojás
2 db narancs, belseje, héja
Elkészítés
2 db narancsot puhára főzünk héjastul, majd egy Masterpiece turmixgéppel narancs pürét készítünk belőlük.
(Csak az egyik héját használjuk fel a püréhez). A másikat főzés után kidobjuk.
MEGNÉZEM A MASTERPIECE TURMIXGÉPET
Az alapanyagokból egynemű masszát keverünk, egy tortakarikába töltjük, és 170°-os gőzprogramon kisütjük. 20 perc elteltével kivesszük a sütőből, ha még zselészerű az állaga, és remeg tovább sütjük 10-15 percet, amíg meg nem szilárdul.
Tipp: Ha több narancspüré marad, akkor azt felhasználhatjuk a díszítéshez.