Narancsos torta

Narancsos torta

                              Narancsos torta

Hozzávalók

200 g xillit

200 g kókuszolaj

400 g mandulaliszt

40 g tönkölyliszt

4 db egész tojás

2 db narancs, belseje, héja

Elkészítés

2 db narancsot puhára főzünk héjastul, majd egy Masterpiece turmixgéppel narancs pürét készítünk belőlük.
(Csak az egyik héját használjuk fel a püréhez). A másikat főzés után kidobjuk.

MEGNÉZEM A MASTERPIECE TURMIXGÉPET

 

Az alapanyagokból egynemű masszát keverünk, egy tortakarikába töltjük, és 170°-os gőzprogramon kisütjük. 20 perc elteltével kivesszük a sütőből, ha még zselészerű az állaga, és remeg tovább sütjük 10-15 percet, amíg meg nem szilárdul.

MEGNÉZEK EGY GŐZSÜTŐT

Tipp: Ha több narancspüré marad, akkor azt felhasználhatjuk a díszítéshez.