A marharaguhoz a kolbászt egy száraz lábosban pirítani kezdjük, majd hozzáadjuk a finomra aprított vöröshagymát, amit elkezdünk párolni-pirítgatni a kolbász zsírján. Ha már kapott egy pici színt, hozzáadjuk a sűrített paradicsomot, amit szintén pirítani kezdünk – egészen addig, amíg kissé megbarnul. Hozzáadjuk a húst is, ezzel egy újabb kör pirítás kezdődik: a cél, hogy a hús is kapjon egy kis színt. Ezután sört, valamint még annyi vizet adunk hozzá, hogy az egészet ellepje. Római köménnyel, füstölt paprikával, fokhagymával, és ízlés szerint egy kis worcester szósszal ízesítjük. Egy indukciós főzőlapon alacsony hőfokon kb. 1-1,5 óráig főzzük.
MEGNÉZEK EGY INDUKCIÓS FŐZŐLAPOT
A paradicsomos salsához az összes hozzávalót aprítógépbe tesszük, majd miután összeaprítottuk, átszűrjük, hogy kevésbé legyen leveses.
MEGNÉZEK EGY MULTIFUNKCIÓS BOTMIXERT
A kaliforniai paprikákat és a lilahagymát felcsíkozzuk, majd kevés olajon egy forró serpenyőben folyamatosan kevergetve alaposan megpirítjuk őket. Ha már elkezdtek lesülni, megsózzuk, hagyjuk még fél percig párolódni, összeforgatjuk, és félretesszük.
A tálaláshoz egy doboz tejfölben elkeverünk egy gerezd aprított fokhagymát. Köretként rizs helyett használhatunk tortillát is: vagdossunk kis háromszögeket egy nagy tortilla lapból, és száraz serpenyőben pirítsuk aranybarnára és ropogósra.