Sangria málnával és nektarinnal

Egy falat inspiráció egy hideg, illatos, gyümölcsös, frissítő italhoz

A málna és a nektarin zamatos, könnyű utóízt ad a sangriának. Mely jól ellensúlyozza a testes vörösbor karakteres ízét. Ráadásul, a gyümölcsdarabok nagyon jól mutatnak a deres pohárban.

Hozzávalók

(2 személyre)

1 db nektarin, 2 marék jégkocka, 1 doboz málna, 0,3 l száraz vörösbor, 0,2 dl brandy, 0,2 dl narancslikőr, 0,2 l frissen facsart narancslé

Elkészítés

1) Felaprítjuk a nektarint

Egy nektarint félbevágunk, felszeleteljük, majd félretesszük.

2) Összeturmixoljuk a hozzávalókat

Turmixgépbe tesszük a jeget, felöntjük a narancslével és megszórjuk egy marék málnával. Hozzáöntjük a narancslikőrt, a brandyt, majd az egészet alaposan összeturmixoljuk.

3) Felszolgáljuk

Poharakba jégkockákat teszünk, felöntjük a vörösborral és hozzáadjuk a narancsos-málnás mixet is.
A tetejét megszórjuk a nektarindarabokat és pár szem málnával, majd azonnal, jéghidegen szervírozzuk. 

Egy falat inspiráció

Havonta új recept-videókkal várjuk, és megmutatjuk, hogyan lehet a jól ismert alapanyagokból izgalmas és finom ételeket készíteni. Ha kedvet kapott valamelyik finomsághoz, készítse el Ön is otthon.