Hozzávalók
(2 személyre)
1 db nektarin, 2 marék jégkocka, 1 doboz málna, 0,3 l száraz vörösbor, 0,2 dl brandy, 0,2 dl narancslikőr, 0,2 l frissen facsart narancslé
Elkészítés
1) Felaprítjuk a nektarint
Egy nektarint félbevágunk, felszeleteljük, majd félretesszük.
2) Összeturmixoljuk a hozzávalókat
Turmixgépbe tesszük a jeget, felöntjük a narancslével és megszórjuk egy marék málnával. Hozzáöntjük a narancslikőrt, a brandyt, majd az egészet alaposan összeturmixoljuk.
3) Felszolgáljuk
Poharakba jégkockákat teszünk, felöntjük a vörösborral és hozzáadjuk a narancsos-málnás mixet is.
A tetejét megszórjuk a nektarindarabokat és pár szem málnával, majd azonnal, jéghidegen szervírozzuk.
Egy falat inspiráció
Havonta új recept-videókkal várjuk, és megmutatjuk, hogyan lehet a jól ismert alapanyagokból izgalmas és finom ételeket készíteni. Ha kedvet kapott valamelyik finomsághoz, készítse el Ön is otthon.