Hozzávalók
Fél kígyóuborka, 1 érett avokádó, 2 dl joghurt, 2 evőkanál virágméz, fél citrom
Elkészítés
1) Elkészítjük a turmixot
Az uborkát nagyobb szeletekre vágjuk és egy turmixgépbe dobjuk. Az avokádót félbevágjuk, magját eltávolítjuk és a belsejét szintén a turmixgépbe kaparjuk. A fél citrom levét az ujjaink között átszűrve rácsorgatjuk az avokádóra. Hozzákanalazzuk a joghurtot és a virágmézet, majd az egészet jó alaposan összeturmixoljuk, míg egy sima, lágy krémet kapunk.
2) Akár el is vihetjük magunkkal
Ha az Electrolux Sportmixerben készítjük el a turmixot, akkor elég, ha a palackra rácsavarjuk a kupakot és már indulhatunk is az itallal.
De természetesen kínálhatjuk hagyományos módon üvegpohárból, egy szelet uborkával díszítve.
Egy falat inspiráció
Havonta új recept-videókkal várjuk, és megmutatjuk, hogyan lehet a jól ismert alapanyagokból izgalmas és finom ételeket készíteni. Ha kedvet kapott valamelyik finomsághoz, készítse el Ön is otthon.