Gőzsütők
Még sohasem volt ennyire könnyű finomat sütni
Csak adjon hozzá egy kis gőzt
A gőzsütőben a jó ételek még finomabbak lesznek. Mindent tud, amit a hagyományos multifunkciós sütők, kiegészítve a gőzsütés előnyeivel. Akár húst, akár kenyeret süt, adjon hozzá egy kis gőzt: ízletesebb és egészségesebb lesz az étel!
Süssön Ön is gőzzel
A legjobb sütőkben gyerekjáték a jó ízű ételek elkészítése. Gőzsütőink olyan multifunkciós sütők, melyekben a hagyományos sütőprogramokon felül sokféle gőzprogram is van. A gőz és a forró levegő együtt sokkal finomabbra süti az ételeket. A már megszokott, jól bevált receptjei is sokkal teltebb, gazdagabb ízűek és jobb állagúak lesznek, ha gőzprogramon készíti el őket. A sült hús szaftosabb, a kenyér ropogósabb és lazább lesz. A gőzprogramokon minden nap egyszerűen készíthet fantasztikusan finom ételeket.
Ropogós kenyér egy gombnyomásra
A házi készítésű kenyér és péksüti még finomabb lesz, ha egy kis gőzt is ad hozzá. A tészta jobban feljön, kívül ropogós kérget kap, míg belül puha és laza marad. Mindez mostantól csak egy gombnyomásra van a multifinkciós PlusSteam sütőkben. Csak három egyszerű lépés, és a péksüti finomabb lesz, mint valaha.
Így működik a PlusSteam funkció
-
1. lépés
Öntsön 100 ml vizet a sütőtér alján található mélyedésbe.
-
2. lépés
Válassza ki a PlusSteam programot, és nyomja meg a gombot. LED lámpa mutatja, hogy a gőzfunkció aktív.
-
3. lépés
Hagyja a sütőt melegedni 5 percig, majd tegye be az ételt, és süsse készre.
Kényeztető desszertek
A sütik íze és állaga is tökéletes lesz, ha PlusSteam funkciós sütőben készíti el őket. A sajttorta és a citromkrémes pite krémes tölteléke lágy és selymesen csillogó marad, a tésztájuk pedig ropogósra sül. Olyanok lesznek, mintha egy profi séf készítette volna őket. A desszertjeire mostantól mindig büszke lesz.
A lényeg az íz
A CombiSteam Deluxe gőzsütők sütőterében mindig pont annyi gőz van, amennyire az adott ételnek szüksége van. A Vital programon finoman párolódik a hal, miközben megőrzi természetes tápanyagait, a vitaminokat és élénk színét. A megmaradt ételeket újramelegítheti Regeneráló programon, így olyanok lesznek, mintha frissen készültek volna. Ha ropogós sültet akar készíteni, akkor válasszon kombinált gőzprogramot (pl. Interval+ vagy Low Steam), ahol a forró levegő mellett kevés gőz is került a sütőtérbe, így a húsok szaftosak maradnak.
Bemutatjuk a legjobb Electrolux gőzsütőt
A CombiSteam Pro a legjobb Electrolux gőzsütő. A hagyományos sütőprogramok és kombinált gőzprogramok mellett többféle szuvid programja is van.
Miért jó a szuvidolás?
Szuvidolás során az alapanyagok egy vákuum tasakba zárva párolódnak, ezért az így készített ételek egyedülállóan finomak lesznek. A szuvid sütés eddig a profi séfek kiváltsága volt. A CombiSteam Pro sütővel már Ön is szuvidolhat otthon, saját konyhájában. Tegye az alapanyagokat és a fűszereket egy vákuum tasakba, vákuumozza le, majd tegye be a sütőbe szuvid programra. Felejthetetlenül finom lesz minden étel.
Tökéletes ízek minden alkalommal
A maghőmérő segít Önnek csodálatosan finomra sütni minden ételt. Folyamatosan figyeli az étel belső hőmérsékletét, és lekapcsolja a sütőt, amint az étel elkészült. Így nem lesz túlsütve és nem is marad nyers. A maghőmérő a CombiSteam Pro és CombiSteam Deluxe sütőknél alap tartozék.
Még több érv a gőzsütők mellett
Könnyű használni, könnyű tisztítani
Töltsön kevesebb időt a tisztítással és több időt kedvenc receptjeivel. Az Electrolux sütők segítenek kitakarítani magukat. A gőztisztító program forró gőzzel oldja le a makacs szennyeződéseket a sütő faláról. A pirolitikus tisztító program pedig hamuvá égeti a sütőtérben szétfröcsent ételmaradványokat, így elég egy nedves kendővel kitörölni a hamut a program végén. Sütőjét ugyanolyan egyszerű tisztítani, amilyen egyszerű használni.
Amit csak elvár egy multifunkciós sütőtől
Az Electrolux gőzsütők a speciális programok és extra funkciók mellett természetesen képesek mindarra, amit egy multifunkciós sütőtől elvár. A lassú sütés programon omlós húsokat süthet, melyek leválnak a csontról. A grill programon igazi füstös ízű sülteket készíthet. Az extra nagy ventilátor pedig az egyenletes hőeloszlásról gondoskodik, hogy egyenletesen süljön át minden étel, bármelyik polcszintre is teszi a tepsit.
A technika az íz szolgálatában
A gőzben az alapanyagok megőrzik tápanyagaikat, ezért a kész étel gazdagabb, teltebb ízű lesz. A Deluxe® Steaming edényeket kifejezetten pároláshoz teveztük. A perforált edényekben szabadon áramlik a gőz, mely így egyenletesen járja át az ételeket. A lecsapódó pára pedig távozik az apró lyukakon, ezért a benne lévő étel nem ázik el. A speciális edényben a párolt zöldségek, halak nemcsak finomabbak, de gusztábbak is lesznek.