Az igazán jó íz titka
Gondolja újra kedvenc ételeit
és legyen még finomabb minden
Ahhoz, hogy egy étel felejthetetlenül finom legyen, jó minőségű, friss alapanyagokra, az étel elkészítéséhez pedig megfelelő eszközökre van szükség. Minden Electrolux készülékben van olyan funkció, melyet sokáig csak a professzionális gépekben használtunk. Mostantól úgy süthet és főzhet otthon, saját konyhájában, mint a legjobb séfek az éttermekben. Megmutatjuk, mitől lesz a jó étel nagyszerű, az átlagos pedig igazán emlékezetes.
Készítse el a lehetetlent
Naponta egy alma
Több mint 7500 különböző formájú, színű, méretű és ízű almafajta létezik. Salátának legmegfelelőbbek a kemény húsú, savanykás ízű almák, míg almaszósznak a lágy, lédús, rövid idő alatt megpárolható almák alkalmasak. Ínycsiklandó almás pitéhez édes, félkemény alma illik, amely sütéshez tökéletes. Használjon gőzsütőt, hogy biztosítsa az ízletes kérget és az omlós belsőt.
Az éppen megfelelő gőzmennyiséget egy gomb megnyomásával adagolva, elkészült süteményeit mintha frissen egy látványpékségből hozta volna.
Adjon hozzá egy kis gőzt
A gőz erejének köszönhetően a sütés tényleg csak egyszerű ujjgyakorlat. A professzionális pékségek is gőzt használnak elképesztő alkotásaikhoz, és ezt most Ön is megteheti. Gőz adagolása az első 15 percben elősegíti a tészta felemelkedését, hogy belsejét lágyan és puhán őrizze meg. A normál száraz hő étvágygerjesztő színt és ropogós külsőt ad hozzá.
Fenséges lazac
Megvan a titka annak, hogyan készíthet tökéletes, ropogós bőrű lazacot. És természetesen a hal frissességét is érezni szeretné. Persze az is fontos, hogy a filé külső rétege is finom legyen. Az állag és ízek ilyen szintű összhangja elegendő ahhoz, hogy mindenki másodszor is kérjen − még akkor is, ha azután nem marad hely a desszertnek. Ez a titok pedig a hő vezérlése az indukciós főzőlap segítségével.
Az érzékeny indukciós hőmérséklet-szabályozóval egy pillanat alatt átválthat sütésről párolásra.
Gyors és pontos: indukciós főzőlapok
Az indukciós technológia használatával, mely jóval hatékonyabb, mint a hagyományos főzőlap, bármilyen főzőedényt nagyon könnyen felhevíthet. Így a lazac pillanatok alatt ropogósra sül. Erre a technológiára a hihetetlenül gyors reakcióidő jellemző. Pontosan szabályozhatja a hőmérsékletet, és a többi funkció használata is kényelmes. Így a filé tökéletesen omlós és ínycsiklandozó marad.
Ez a tűzhely lehetővé teszi, hogy főzési ötleteit bármilyen méretű fazékban vagy serpenyőben megvalósíthassa.
Teljes kreatív szabadság
Valósítsa meg kreatív álmait a konyhaművészetben az Infinite™ Combi indukciós tűzhely segítségével. A FreeZone főzőfelület lehetővé teszi, hogy tetszése szerint bármilyen méretű serpenyőt elhelyezzen rajta. Akár tonhalat pirít egy serpenyőben, akár lazacot párol egy hatalmas halüstben, a legjobb eredmény elérése érdekében a hő alkalmazkodik edényei méretéhez.
Ropogós sült csirke
A legfinomabb sült csirke
Megmutatjuk, hogyan lehet igazán jó csirkét sütni. Olyat, amiből mindenki repetázni akar. Mert minden egyes falat ellenállhatatlanul szaftos a csirke ropogós bőre alatt. Bármelyik részébe is harap bele, csak a telt, gazdag ízeket érzi. Mi a titka? A gőz. A kombinált gőzprogramokon készült ételek egészségesebbek, finomabbak és gusztábbak.
Süssön gőzprogramon! A húsok omlósabbak, a kenyér puhább, a hal pedig zamatosabb lesz.
Miért jó a gőz?
Az Electrolux kombi gőzsütőkben a forró levegő mellett gőz is kerül a sütőtérbe, s ettől az ételek íze és állaga is sokkal jobb lesz, mintha hagyományos módon sülnének. A gőzben nem szárad ki a csirke, miközben a forró levegő ropogósra süti a bőrét. A gőzpárás sütőben nem sülnek ki az ételekből a tápanyagok és a vitaminok, ezért sokkal gazdagabb, teltebb lesz az ízük. Egy jó sütővel nem nehéz igazán finomat sütni.
Édes nyári eper
Semmi sem emlékeztet annyira a nyárra, mint egy lédús eper. De hogyan őrizhető meg ilyennek? A hosszan tartó frissesség és ízvilág érdekében TwinTech® hűtő-fagyasztóink fenntartják az ideális hőmérsékletet. Így biztos lehet benne, hogy eperdesszertjei megőrzik a frissen szedett eper zamatát, bármikor fogyasztja őket.
A legjobb hűtőrendszer használatával nemcsak az ízeket őrizheti meg, hanem az eper tápanyagait is. Vagyis megtartja a fontos tápanyagokat, például a C-vitamint.
Terjessze ki kedvenc ízeit a legkorszerűbb gőzfunkciók segítségével.
Ízletes ételek könnyedén
Akár húst, akár éppen különleges desszertet készítenénk, a CombiSteam Pro segítségével új magasságokba emelhetjük ételeink színvonalát. A gőzprogramok minden hozzávalóból egyszerűen képesek kihozni az összetett ízeket és textúrákat. Így ez a páratlan sütő az egész család számára különleges élményeket szerezhet.
Burgonya mánia
Burgonya mánia
A párolt, héjában vagy olajban sült burgonya és a burgonyapüré... mind nagyon finom, mivel a burgonya sokféleképpen elkészíthető. Omlós belső ropogósra sült héjjal párosítva − erre a gőzben sütés a legalkalmasabb. Süssön bármilyen fajtát gőzsütőben sok fűszerrel és néhány gerezd fokhagymával, és remekművet alkot ebből az örök kedvencből.
A burgonya héjában sütése a tápanyagok - köztük a B6 vitamin és a kálium - megőrzésének tökéletes módja.
Egy szuper mag
Az Andok lejtőin 4000 éve termesztett quinoa a szó minden értelmében szupertáplálék. Magas rosttartalmú és mind a kilenc esszenciális aminosavat tartalmazza. Lehet puha vagy ropogós. Édes vagy diós. Alapvető összetevője a lágy, gyümölccsel töltött desszerteknek vagy finom egyensúlyt teremt az illatos sült hallal.
Egy konyhafőnök számára a quinoa kihívást jelenthet, mivel tökéletes állaga elérésének egyetlen módja a hő vezérlése indukciós főzőlapon.
Miért nagyszerű az indukciós technológia?
Az indukciós technológia használatával bármilyen főzőedényt nagyon könnyen magas hőmérsékletre hevíthet. Alkalmas a quinoa pattogatására, amely a brownie hozzávalója, vagy melegen tarthatja rajta ételeit, anélkül, hogy túlfőzné őket.
Inspiráció a séfektől
A profi séfek hosszú évek alatt tökéletesítik technikájukat. Mindent tudniuk kell az ízekről, és A-tól Z-ig ismerniük kell a hozzávalókat. De igazán különlegeset csak a legjobb eszközökkel képesek alkotni. Álmaik valóra váltásához a mi gőzsütőinket és indukciós főzőfelületeinket használják. És olyan sikereket érnek el, melyekről hagyományos készülékekkel nem is álmodhattak volna. Ezek a profik egyetlen közös titokban osztoznak: Electrolux.