Legyen emlékezetes
Legyen emlékezetes minden pillanat
Ne csak finom ételekkel kényeztesse vendégeit - legyen emlékezetes minden pillanat! Engedje szabadjára fantáziáját, bízza magát az Electrolux gépekre, merjen valami szokatlant készíteni, és kínálja vendégeit felejthetetlen élményekkel.
A törékeny üvegpoharak is biztonságban vannak.
Legyen csillogó!
A szép, csillogó üvegpoharaktól, tálaktól lesz igazán életteli a gyönyörűen megterített asztal. Sajnos az elegéns üvegpoharak általában törékenyek, ezért kézzel mosogatjuk őket. Az Electrolux mosogatógépek vigyáznak vékonyfalú poharaira. Terítsen nyugodtan a legszebb edényeivel! A SoftSpikes gumitüskék stabilan tartják a helyükön a gépben a poharakat, ezért nem fognak felborulni. Legyen kreatív: adjon minden vendégének egy különleges üvegpoharat, tegyen egy apró jelzést a talpukra, és használja ezekat ültetőkártyaként.
Sous Vide - Legyen személyre szóló!
Hívja meg barátait és családtagjait egy spontán sous vide partira. Készüljön sokféle alapanyaggal! Legyen többféle hús, hal és zöldség. Ne feledkezzen meg a fűszerekről sem! Majd bízza vendégeire, hogy ki milyen egyedi ízkombinációt állít össze magának. Mindenki írja rá a nevét sous vide tasakjára, tegye bele a kiválasztott alapanyagokat, vákuumozza le, és már mehet is a sütőbe. Ha úgy érzi, nem elég bátrak, ajánljon nekik különleges kombinációkat, hogy új ízeket kóstolhassanak meg!
Kóstoljon bele új, izgalmas ízekbe! A Combisteam Pro sütő segít Önnek!
Merész ízkombinációk
-
1Menta és mustár
A menta frissessége jól kiegészíti a mustár csípősségét - nagyon jó fűszerkeverék a bárányhoz.
-
2Narancshéj és rozmaring
Az aromás rozmaring passzol a narancshéj édes zamatához - lazac fűszerezéséhez ajánljuk.
-
3Fahéj és kakukkfű
A fahéj melegsége és a kakukkfű földes ízvilága tökéletes kombináció - csodás keverék csirkéhez.
Meztelen torta
Néha a kevesebb több. A meztelen torta egy finom desszert, amire nem teszünk cukormázt vagy marcipán bevonatot. Így jól látható az isteni krém gyönyörű színe és mintázata. Ahhoz, hogy a tészta magas és levegős legyen, mint a professzionális sütemények, süsse gőzprogramon.
Legyen lenyűgöző! Mártsa csokoládéba!
Jól esne egy könnyű desszert ebéd után? Kényeztesse magát ezzel az egyszerű finomsággal. A csokoládéba mártott mentalevelek önmagukban is ínycsiklandozóan finomak, de használhatja őket pohárkrémek, fagylaltkelyhek vagy torta díszítéséhez is. Olvassza fel a csokoládét indukciós főzőlapon, alacsony hőfokozaton. Így szép sima, selymes lesz a csokimáz, mint a profi cukrászdákban - és még a vízfürdővel sem kell bajlódnia. A változatosság kedvéért próbálja ki másfajta levelekkel is! Ajánljuk még a bazsalikomot, a zsályát és a levendulavirágot.
-
1Olvasszon fel csokoládét
Olvasszon fel fél csésze étcsokoládét indukciós főzőlapon, alacsony hőfokon. Kevergesse folyamatosan. Az olvadt csoki homogén állagú és szép fényes lesz.
-
2Mártson bele mentaleveleket
Fogja meg kézzel vagy konyhai csipesszel a friss mentalevél (vagy bazslikom, zsálya, esetleg levendulavirág) szárát, és mártsa a csokoládéba.
-
3Fagyassza le
Tegye a leveleket sütőpapírral kibélelt tepsire, majd tegye be a fagyasztóba kb. 30 percre, amíg a csoki rádermed a mentalevélre. Kapcsolja be a gyorsfagyasztás funkciót, így hamarabb elkészül, és szebb is lesz.